Роберто Карлос поїде грати до Махачкали

Поділитися
Футбольний клуб "Анжі" (Махачкала, РФ) офіційно оголосив про підписання трудової угоди з чемпіоном світу 2002 року, захисником Роберто Карлосом.

Угода розрахована на 2,5 роки. Така схема пов'язана з тим, що наступний чемпіонат Росії буде перехідним і триватиме півтора року, повідомляє в середу, 16 лютого, прес-служба клубу.
Дебют Карлоса в "великому" футболі відбувся досить рано - вже в 14 років він вперше вийшов на поле на позиції лівого півзахисника у складі команди Уніан Сан Жуан з міста Арарас. Вже через два роки він був вперше викликаний в юнацьку збірну Бразилії (до 20 років). У кінці 1992 року Карлос вже встиг зіграти в Європі - він був відданий на посилення в команду "Атлетіко Мінейро", яка брала участь в Іспанії в міжнародному турнірі. Роберто зіграв у всіх трьох матчах, а його команда не змогла вийти з групи.
У віці 18 років гравець перейшов до відомого Палмейрас. Саме з приходом Карлоса клуб повернув собі колишні провідні позиції в бразильському футболі - вперше за 17 років клуб став чемпіоном Бразилії, а також переможцем чемпіонату штатів. За 3 роки проведених у клубі наш герой двічі отримував Срібний м'яч від провідних бразильських ЗМІ.
У 1996 році Карлос перейшов в італійський "Інтер", який очолював Рой Ходжсон. Англійський фахівець використовував бразильця на позиції лівого півзахисника. Усього за італійський клуб Роберто зіграв у 34 матчах і забив 7 м'ячів. Такий вдалий виступ привернув увагу світової гранда - мадридського "Реала", у складі якого Роберто провів 11 фантастичних років.
П'ятикратний чемпіон Іспанії, триразовий володар Ліги Чемпіонів, чотириразовий володар Кубка Іспанії, дворазовий володар Міжконтинентального кубка. У 1997 році - другий у списку ФІФА кращих гравців світу, поступившись лише співвітчизнику Роналдо. Всього за Королівський клуб Карлос провів 584 матчі і забив 71 гол, з яких 370 матчів і 47 голів у чемпіонаті Іспанії, що є рекордом " Реала " для гравців-іноземців, що раніше належали Альфредо Ді Стефано з 329 матчами.
У 2007 році Карлос перейшов в турецький "Фенербахче", біля керма якого стояв відомий бразильський фахівець Зіко. У 2007 році Карлос став володарем Суперкубка Туреччини, а вже в 2010 році перейшов в "Корінтіанс". Після вильоту "Корінтіанс" з Кубка Лібертадорес за обопільною згодою сторін Карлос розірвав контракт з клубом.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі