Збірна України втрачає очки в матчі проти Молдови - 0:0 (ВІДЕО)

Поділитися
Українці з перших хвилин намагалися диктувати умови на полі, багато комбінували, але до небезпечних моментів біля воріт господарів поля справа не доходила. У підсумку - "суха" нічия, і Україна, яка перед поєдинком вважаэлася фаворитом, втрачає важливі очки.

Національна збірна України з футболу на виїзді зіграла внічию 0:0 з командою Молдови в кваліфікації до Чемпіонату світу 2014 року. Таким чином, наша команда набрала два очки після двох матчів.

Перед матчем українці зіткнулися з кадровими проблемами - до лікарні з гіпертонічним кризом потрапили головний тренер Олег Блохін та тренер воротарів Юрій Роменський, а також ряд польових гравців - Євген Коноплянка, Ярослав Ракицький, Віталій Мандзюк.

Однак навіть незважаючи на такі втрати стартовий склад нашої збірної дуже здивував - у ньому знайшлося місце всього одному нападнику Роману Зозулі.

Українці з перших хвилин намагалися диктувати умови на полі, багато комбінували, але до небезпечних моментів біля воріт господарів поля справа не доходила. За відсутності Коноплянки більшість атак будувалися правим флангом через Ярмоленка, але динамівець наразі не в кращій формі.

В кінці першого тайму українці могли двічі повести в рахунку. Ярмоленко неточно пробив метрів з десяти, після класної діагоналі від Ротаня, а потім Зозуля потрапив у штангу, пробиваючи головою після подачі кутового.

У другому таймі українці як і раніше багато тримали м'яч, але воротам збірної Молдови погрожували мало. Хороший момент упустив Михалик - після розіграшу кутового він бив з кількох метрів, але не влучив у порожні ворота. А вже через кілька хвилин арбітр не зарахував гол Ярмоленка, зафіксувавши фол проти голкіпера.

На останніх хвилинах зустрічі українці ледь не «привезли» собі поразку, однак П'ятов продемонстрував блискучий сейв після обвідного удару з-за меж штрафного.

У підсумку - "суха" нічия, і Україна, яка перед поєдинком вважалася фаворитом, втрачає важливі очки. У паралельному матчі групи Н Англія обіграла Сан-Марино 2:0.

Наступний матч кваліфікації збірна України зіграє 16 жовтня в Києві проти Чорногорії.

Молдова - Україна - 0:0

Молдова: Намашко, Головатенко, Оніка, Раку, Єпуряну, Ковальчук (Пащенко, 61), Гацкан, Пікущак (Дорош, 84), Булгару, Суворов (Овсянников, 79), Дєдов

Україна: П'ятов, Бутко, Хачеріді, Михалик, Селін, Тимощук, Гармаш (Селезньов, 60), Гусєв (Девіч, 79), Ротань, Ярмоленко, Зозуля (Мілевський, 74). !zn

Читайте також:

Федерація футболу спростувала інформацію про призначення Заварова тренером збірної


Блохіна в збірній замінить український тренер

На Трухановому острові у Києві спорудять пам'ятник шведському вболівальнику

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі