«Шахтар» достроково вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів, обігравши «Нордшелланд» з рахунком 5:2 (ВІДЕО)

Поділитися
«Шахтар» достроково вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів, обігравши «Нордшелланд» з рахунком 5:2 (ВІДЕО)
Донецький «Шахтар» у 5-му турі групового турніру Ліги Чемпіонів на виїзді виграв у команди з Копенгагена «Нордшелланд» з рахунком 5:2.

Донецький «Шахтар» достроково вийшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА з групи, в якій чемпіон України протистояв чинному володарю трофею «Челсі» та найкращій команді Італії «Ювентусу». У вівторок підопічні Мірчі Луческу обіграли з рахунком 5:2 у Копенгагені чемпіона Данії - клуб «Нордшелланд».

З перших хвилин на полі пішла рівна гра. «Шахтар» проводив небезпечні випади, але і оборона донецької команди періодично давала збої. І на 24-й хвилині «Нордшелланд» цим скористався. Після подачі з лівого флангу нападаючий данців Нордстранд залишився без опіки у штрафному «гірників» і ударом з ходу розстріляв Андрія П'ятова.

«Шахтарю» дуже швидко вдалося відігратися, але це супроводжувалося скандалом. Арбітр віддав суперечний м'яч Вілліану, який за принципом фейр-плей повернув його данцям, вдаривши на половину поля суперника. Але Луїс Адріано побіг у напрямку воріт за м'ячем, у свою чергу захисники і воротар «Нордшелланда» зупинилися, і бразильський форвард «Шахтаря» відправив м'яч у ворота. Після з'ясування стосунків між футболістами і арбітром гол був зарахований.

Але данці буквально в наступній атаці знову вийшли вперед. Після прострілу зліва Лорентцен прийняв м'яч у штрафному, а Разван Рац дозволив йому розвернутися і потужно пробити під поперечину.


Після всього, що сталося, «Шахтарю» вдалося досить швидко прийти до тями. І перед перервою гостям вдалося зрівняти рахунок. Фернандіньо прорвався в штрафний по правому флангу, відпасував на Генріха Мхітаряна, удар вірменина заблокував захисник, але м'яч відскочив до Вілліана, який за допомогою рикошету відправив м'яч у кут воріт.

На початку другого тайму донецькій команді вдалося зняти питання про переможця матчу. Спочатку на 50-й хвилині Вілліан класним обвідним ударом від лівого кута штрафного вразив дальній кут воріт «Нордшелланда». А через три хвилини після прострілу Алекса Тейшейри Адріано забив свій другий гол у матчі.

Данський клуб продовжував боротися, але чемпіон України вже взяв гру під свій контроль. А на 81-й хвилині Луїс Адріано увінчав зусилля партнерів ще одним точним ударом, оформивши хет-трік.

В іншому матчі групи Е «Ювентус» обіграв на своєму полі «Челсі» з рахунком 3:0.

Таким чином, після п'яти турів «Шахтар» набрав 10 очок, «Ювентус» - 9 очок, в активі «Челсі» - 7 очок і «Нордшелланд» завоював лише 1 бал. «Шахтар» забезпечив собі вихід з групи, тільки невідомо поки, з якого місця. Навіть якщо «гірники» програють в останньому турі в Донецьку «Ювентусу», то все одно не пропустять вперед «Челсі», оскільки мають кращі показники в очних зустрічах з лондонцями. !zn

Читайте також:

Букмекери впевнені в тому, що «Шахтар» обіграє «Нордшелланд»

«Шахтар» вперше в сезоні зазнав поразки, а «Динамо» всуху програло «Металургу»

«Шахтар» обіграв «Металіст» з рахунком 2:0 (ВІДЕО)

«Шахтар» обіграв «Челсі» з рахунком 2:1 і став лідером групи Е Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі