«Шахтар» обіграв «Челсі» з рахунком 2:1 і став лідером групи Е Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

Поділитися
Донецький «Шахтар» обіграв на своєму полі в матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів лондонський «Челсі» з рахунком 2:1 і вийшов на перше місце у своїй групі.

Закінчився матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА в групі E між Шахтарем і Челсі.

Матч розпочався для «Шахтаря» краще не придумаєш. Вже на третій хвилині Луїс Адріано отримав м'яч у штрафному, після його удару м'яч від захисника вдало відскочив до іншого бразильця «гірників» Алекса Тейшейри, і той ударом низом у протихід Петеру Чеху забив свій другий гол у нинішній Лізі чемпіонів.

Гості більше володіли м'ячем на старті зустрічі, а «Шахтар» побудував гру на контратаках. Особливо виділявся у складі донецького клубу Вілліан, якого чутки вже досить тривалий час відправляють саме в «Челсі».

Лондонцям періодично вдавалося створювати труднощі обороні українського клубу, але там, де не справлялися захисники, їх страхував воротар Андрій Пятов.

«Шахтар» же видав ударну кінцівку тайму. Спочатку Чех відбив потужний удар під поперечину у виконанні Генріха Мхітаряна. Потім після подачі кутового у Ярослава Ракицького не вийшов удар, але шанс пробити дістався Томашу Хюбшману, удар якого в упор зумів відбити воротар гостей.


«Другий тайм почався для господарів «Донбас Арени» так само вдало, як і перша половина зустрічі. З перших хвилин гравці «Челсі» спробували переламати хід гри, але замість цього пропустили контратаку, яку на 52-й хвилині точним ударом завершив Фернандіньйо.

Після пропущеного гола англійці змусили кілька разів вступити у гру Пятова. Але це не вплинуло на те, що гру продовжував контролювати «Шахтар». Продовжував проявляти активність Фернандіньо, який завдав кілька непоганих ударів по воротах. Потім в центрі уваги опинився кращий бомбардир «оранжево-чорних» в нинішньому сезоні Мхітарян, який двічі потривожив Чеха.

На 81-й хвилині лондонці вивели на ворота під гострим кутом бельгійця Азара, але Пятов ліквідував загрозу. І все ж «Челсі» отримав шанс врятувати матч. На 88-й хвилині після прострілу з правого флангу бразилець Оскар без перешкод вразив ворота донеччан. Але більшого гості досягти не змогли.

В іншому матчі цієї групи італійський «Ювентус» зіграв внічию 1:1 у Копенгагені з датським «Нордшелландом».

Таким чином, після трьох турів «Шахтар» набрав 7 очок і лідирує в групі Е, в «Челсі» - 4 очки, у «Ювентуса» - 3 пункти і у «Нордшелланда» - 1 бал. !zn

Читайте також:

Ахметов пообіцяв зіпсувати Абрамовичу день народження

Янукович спрогнозував підсумок матчу «Шахтаря» проти «Челсі»

«Шахтар» продовжує лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату України з футболу (ВІДЕО

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі