"Шахтар" опротестує дискваліфікацію Рибки

Поділитися
© wday.ru
Голкіпер "Шахтаря" і збірної України може уникнути дискваліфікації після допінгового скандалу. Клуб наполягає на невинності футболіста і подає апеляцію.

Донецький "Шахтар" отримав від УЄФА мотиваційну частину рішення про дискваліфікацію свого голкіпера Олександра Рибки на два роки через вживання заборонених препаратів і до кінця тижня направить до Апеляційного комітету Європейського футбольного союзу свій протест.

При цьому, як заявив в інтерв'ю каналу "Футбол" генеральний секретар ФК "Шахтар" Олександр Черкасов, донецький клуб наполягатиме на невинності Рибки. Грунтується це рішення на тому, що Олександр вжив препарат на наступний або через день після матчу з "Карпатами".

"По-перше, ми наполягаємо на невинності футболіста. Виходячи з цього і подається апеляція. Про збільшення дискваліфікації мови бути не може. По-друге, якщо наша апеляція не буде задоволена, то наступна і остання інстанція - Спортивно-арбітражний суд у Лозанні. Туди ми будемо подавати більший пакет документів. Часу буде більше до суду, бо зараз у нас всього п'ять-шість днів".

Нагадаємо, Рибку було викрито у вживанні забороненого сечогінного засобу для зменшення ваги, фуросеміду. Цей препарат належить до п'ятого класу і зараховують до так званих "схемних препаратів" ("препаратами приховування"), які використовуються для усунення в організмі слідів допінгу. !zn

Читайте також:

«Шахтар» у серії пенальті обіграв норвезький «Олесунн» (відео)

«Динамо» розгромило польську «Краковію» у фіналі турніру в Іспанії

«Динамо» забило п'ять голів за тайм угорському «Відеотону» (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі