Сьомін вважає себе найкращим тренером "Динамо" після Лобановського

Поділитися
Сьомін похвалився, що на міжнародній арені він друга людина, яка набрала таку кількість очок після Валерія Лобановського: "Якщо у нього було 48, то у мене 35 очок".

Колишній наставник "Динамо" Юрій Сьомін наполягає на тому, що його діяльність на посту головного тренера київського клубу була успішною і порівнює свій період в команді з тренерством Валерія Лобановського.

"Неприємний момент. Але думаю, це частина життя тренера. Але давайте візьмемо, наприклад, таку ситуацію. Зараз "Реал" знаходиться на 6-му місці, відстає від "Барселони" на 8 очок. Моуріньо звільнити можуть? Звичайно, можуть. Але при цьому обов'язково віддадуть компенсацію. Так у всьому світі", - вважає Сьомін.

"Що стосується мене, я своє завдання на першому етапі виконав. Один з пунктів в моєму контракті - якщо команда не стає чемпіоном, але пробивається в груповий етап Ліги чемпіонів, то завдання виконане. Я його виконав. Я майже у всіх командах виконую свої завдання", - впевнений досвідчений фахівець.

"Заява Суркіса? Це думка Ігоря Михайловича. Вона враховується. Я не юрист, думаю, він теж не юрист, а над цим контрактом працювали його люди. Одноразові поразки будуть. Чемпіонат України ще не закінчився, ми знаходимося на другому місці. Ми у змозі наздогнати "Шахтар" і в стані лідирувати. Були у змозі. У нас було 6 нових гравців, які практично не пройшли підготовку. Ми отримали дуже велике навантаження в цих 4 матчах кваліфікації Ліги чемпіонів. Так що цей спад був природний. І слова Ігоря Михайловича - це тільки слова", - продовжує Сьомін.

- Сьомін вимагає від «Динамо» компенсацію за звільнення

"Над питанням компенсації працює людина, яка супроводжувала мій контракт - Селюк. Він цю роботу завжди добре виконував, він її знає. Я спокійний", - стверджує екс-тренер "Динамо".

"Бачу себе помічником російського футболу. Треба трохи відпочити, навантаження було дуже велике. У мене майже не було перерв протягом багатьох років. Визначимося зі своїм майбутнім найближчим часом. Треба ще закінчити епопею з київським "Динамо". Ще раз хочу сказати: у мене від київського "Динамо" найпозитивніші враження. Це щоб ніхто не подумав", - стверджує Сьомін.

"І, напевно, ніхто не закреслить той факт, що російський тренер був чемпіоном України. Напевно, ніхто не закреслить той факт, що російський тренер три рази виводив команду в груповий етап Ліги чемпіонів. Є і ще досягнення. На міжнародній арені я друга людина, яка набрала таку кількість очок після Валерія Васильовича Лобановського. Якщо у нього було 48, то у мене 35 очок", - додав російський фахівець. !zn

Читайте також:

Суркіс особисто прийняв рішення звільнити Сьоміна, розмови з екс-тренером не було

Президент «Динамо» вважає, що з таким суддівством матчів «Шахтаря» «неможливо боротися» (ВІДЕО)

Блохін розпочав у «Динамо» з перемоги (ВІДЕО)

Офіційно: Юрій Сьомін відправлений у відставку з посади тренера «Динамо»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі