Стан госпіталізованого Блохіна залишається стабільним

Поділитися
Блохіну найближчим часом треба побути поза футболом, вважають лікарі. «Він вже мало не завтра зібрався на тренування», але лікарі, природно, його не пустять. З палати телевізор забрали і заборонили всі візити.

Стан здоров'я головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Олега Блохіна, який був госпіталізований з гіпертонічним кризом, стабільний, загрози його життю немає, повідомив президент медичної клініки «Борис» Михайло Радуцький.

«Ми вважаємо, що, на жаль, не пройшов безслідно психоемоційний сплеск, який пережив Олег Володимирович в останні десять днів. Але загрози для життя немає. Звичайно, загадувати ніхто не має права, але стан стабільний, і ми сподіваємося, що все буде добре», - сказав Радуцький.

- Через 10 днів роботи в «Динамо» Блохін потрапив до лікарні з гіпертонічним кризом


Він також підкреслив, що Блохіну найближчим часом треба побути поза футболом. «Він вже мало не завтра зібрався на тренування, але ми, природно, не пустимо. Ми спеціально забрали з палати телевізор і заборонили всі візити. Емоційність може піти не на користь», - сказав президент клініки.

Водночас президент київського «Динамо» Ігор Суркіс вже відвідав головного тренера команди і висловив сподівання, що в найближчі дні Блохіну стане краще.

«Це результат певного стресу. Адже на Олега Володимировича останнім часом звалилаося велике навантаження, перш за все психологічне. Але, сподіваюся, пройде 4-5 днів у спокійному режимі, і стан нормалізується. Він хлопець здоровий, його обстежили. Будемо сподіватися, що все буде добре. У всякому разі, на сьогоднішній день передумов для хвилювань немає ніяких», - сказав Суркіс.

Як повідомлялося, 5 жовтня Блохін відчув себе погано і був змушений звернутися за допомогою до лікарів, діагноз - гіпертонічний криз. У найближчий тиждень головний тренер перебуватиме в лікарні.

Нагадаємо, що Блохін був призначений головним тренером «Динамо» 25 вересня, змінивши на цій посаді Юрія Сьоміна.

Під керівництвом Блохіна «Динамо» вже здобуло дві перемоги - в чемпіонаті України над луганською «Зорею» і в Лізі чемпіонів «Динамо» із Загреба. !zn

Читайте також:

Блохін: Щоб повернути колишню славу «Динамо», потрібно працювати добу безперервно

«Динамо» поставило завдання перед Блохіним «однозначно вийти з групи в Лізі чемпіонів»

Блохін розпочав у «Динамо» з перемоги (ВІДЕО)


Київське «Динамо» здобуло першу перемогу в групі Ліги чемпіонів з 2009 року (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі