Стан здоров'я Луческу, який потрапив в аварію, стабілізувався

Поділитися
Стан здоров'я головного тренера футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) Мірчі Луческу стабілізувався, повідомляє прес-служба «Шахтаря» з посиланням на клубного лікаря Артура Глущенка, який прибув до лікарні до М.Луческу у Бухаресті.

За словами лікаря, місцеві лікарі провели стосовно М.Луческу всі необхідні дії і процедури. «Ми обговорили з завідуючою відділенням все, що нас цікавить, і залишилися задоволені діями наших колег», - сказав А.Глущенко.

Він уточнив, що «з приводу плевральної порожнини, судячи з усього, тема закрита». «Прийнято рішення про встановлення катетера, щоб вивести кров, яка зібралася. Оперативне втручання в цьому випадку, швидше за все, не знадобиться. Що стосується ребер, то рішення буде прийнято протягом найближчих кількох днів. Необхідно поспостерігати, як розвиватиметься ситуація», - зазначив А.Глущенко.

Він також повідомив, що М.Луческу приймає знеболюючі засоби і весь час після аварії перебуває при тямі. «Ми поспілкувалися. Щоправда, він відразу пішов від теми свого здоров'я і став говорити про футбол. Місцеві лікарі делікатно запропонували нам не втомлювати пацієнта довгими розмовами», - розповів А.Глущенко.

За його словами, лікарню, в якій знаходиться М.Луческу, взяли в облогу журналісти. «Охорона виставлена ​​на вході і на поверхах, нікого всередину не пропускають», - сказав лікар.

Він також не зміг уточнити, як довго пробуде у Бухаресті. «Поки не можу сказати. Це залежить від того, як головний тренер буде себе почувати. Власне, стільки, скільки потрібно», - підкреслив А.Глущенко.

Нагадаємо, що М.Луческу 6 січня потрапив в автомобільну аварію у себе на батьківщині, у Бухаресті. Його було госпіталізовано з травмами до університетської клініки швидкої допомоги столиці Румунії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі