Суркіс назвав відхід Шевченка в політику своїм болем - він цього не очікував

Поділитися
© detskiymir.vn.ua
Ігор Суркіс до останнього моменту сподівався, що Андрій Шевченко продовжить кар'єру в якості футболіста, хотів готувати його на посаду головного тренера, обіцяв підшукати у клубі іншу підходящу посаду, але футболіст прийняв інше рішення - несподіване для президента клубу.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не очікував, що нападник Андрій Шевченко вирішить зайнятися політичною діяльністю.

"Шевченко - це мій біль. Його рішення для мене також було несподіваним. Я до останнього моменту чекав, чи продовжить він свою кар'єру як футболіст. Якщо ні, мені здавалося, ми змогли б знайти йому місце в клубі, який його зацікавив би. Але він прийняв інше рішення. Я йому дуже вдячний за все, що він зробив для київського "Динамо", а також як наш посол у Європі. Але це його вибір і його право. Він доросла людина, він скоро стане батьком трьох дітей. Дай Бог, щоб його супроводжувала удача в тому починанні, яке він обрав", - сказав він журналістам перед початком відкритого тренування команди напередодні матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти голландського "Фейєноорда", повідомляє прес-служба клубу.

"Скажу відверто: звісно, я розраховував на Андрія в іншій якості. Й цього не приховував. Я хотів його готувати з часом на місце головного тренера "Динамо". В майбутньому, згодом. А як усе складеться тепер, мені говорити важко. Адже працюють молоді, такі як Гвардіола та інші наставники в різних командах. Тож для мене рішення Шевченка стало великою несподіванкою. Але він його прийняв, і я не маю права це коментувати, оскільки Андрій - досить самостійна людина. А чи правильним воно було, покаже тільки життя... ", - зазначив І.Суркіс.

Як повідомлялося, Шевченко приєднався до партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!". !zn

Читайте також:

Андрій Шевченко пішов до Наталії Королевської

Андрій Шевченко вирішив піти з футболу в політику


Шевченко і Воронін зіграють останній матч за збірну 15 серпня у Львові

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі