Суркіс залишить посаду президента ФФУ

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Григорій Суркіс не збирається залишатися біля керма вітчизняного футболу після закінчення терміну своїх повноважень.

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не буде висувати свою кандидатуру на наступний термін. Про це він повідомив на брифінгу після засідання виконкому ФФУ 30 травня.

"Суркіс не буде балотуватися на посаду глави ФФУ. Чому? Зараз я беру паузу. У кожної людини є свої погляди на життя, вона чогось досягає, приймає рішення", - сказав він.

Голова футбольної федерації зазначив, що наступний Конгрес ФФУ відбудеться 2 вересня. «Можу обіцяти одне: о 12:00 2 вересня я виступлю зі звітною доповіддю, розповім багато про що. Зараз немає сенсу говорити. Хоча досягнення ФФУ всім відомі. Основне з них - Євро -2012 в Україні та Польщі".

Один із журналістів запитав Суркіса, чи не передумає він до вересня. "Суркіс Григорій Михайлович не чіпляється за крісло. Чи можу я змінити свою думку? Мені є чим займатися. Додам, що ми вирішили провести Конгрес перед стартом збірної України у кваліфікації на ЧС-2014, хоча терміни повноваження поточного складу ФФУ закінчуються 12 вересня. Національна команда від зміни керівництва не постраждає. Головне, що у команди є наставник. Контракт з Блохіним підписано до літа 2014-го року".

Суркіс очолював ФФУ з серпня 2000 року. У липні 2004 року був переобраний на посаду глави ФФУ на другий термін. У вересні 2007 року переобраний на п'ять років утретє. !zn

Читайте також:

Особиста справа: український уболівальник

Суркіс: Серйозних проблем у підготовці Євро-2012 уже не залишилося

Суркіс посварився з Рабиновичем у прямому ефірі

Колесніков: Суркіса можуть зняти на наступному конгресі ФФУ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі