Суркіс вимагає від бунтівників письмових доказів відмови від заколоту

Поділитися
© sannews.com.ua
Більшість колективних членів Федерації футболу України (ФФУ) досі письмово не підтвердили своєї відмови від намірів переобрати президента ФФУ Григорія Суркіса до закінчення терміну його повноважень у 2012 році, повідомляє прес-служба федерації.

За інформацією ФФУ, «належним чином оформлені документальні підтвердження» надали лише 15 із 38 членів, які раніше заявили про такі наміри. Решта 25 також надали відповідні листи, проте вони були оформлені довільно.

У той же час, ФІФА та УЄФА вимагали вирішити це питання протягом двох тижнів, а перший лист генерального секретаря ФІФА Жерома Вальке з цього приводу було датовано 24 січня 2011 року, відзначають у ФФУ.

ФФУ наводить текст нового листа ФІФА, в якому членам української федерації дається ще два тижні (до 16 лютого), щоб скласти правильні документи.

Нагадаємо, що наприкінці січня ФІФА та УЄФА пригрозили Україні жорсткими санкціями, якщо влада буде продовжувати втручатися у справи Федерації футболу (ФФУ). А УЄФА почала розглядати питання проведення Євро-2012 у Німеччині замість України.

Довго вмовляти українську владу не довелося, і виконком ФФУ відкликав вимогу 3/4 колективних членів про скликання позачергового конгресу, на якому планувалося розглянути питання відставки глави ФФУ Григорія Суркіса.

За матеріалами сайту ФФУ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі