Тренер англійців вражений голом Коноплянки (ВІДЕО)

Поділитися
© Clive Barda / Royal Opera House
Рой Ходжсон заявив, що його команда пропустила «приголомшливий гол». Тренер після матчу похвалив збірну України, сказавши, що «це була хороша гра в футбол». А ось Стівен Джеррард назвав нічию «кредитом для українців».

Головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон вважає, що Англія і Україна продемонстрували хорошу гру у відбірковому матчі на Чемпіонат світу-2014.

"Ми пропустили приголомшливий гол (Євген Коноплянка, уклавши фінтом на газон капітана англійців Джерарда, відправив м'яч у дальню дев'ятку, - ред.), але мені сподобалося, як наші гравці шукали свої можливості. Ми весь час намагалися грати в нашу гру і створювали можливості впродовж усієї зустрічі. Хочу похвалити збірну України - суперники виступили досить добре, і це була хороша гра в футбол. Якби ми програли, було б дуже жорстоко. Ми, безумовно, заслужили нічию", - наводить коментар Ходжсона англійська преса.



- Україна та Англія зіграли внічию (ВІДЕО)

- Блохін: Вихід Шевченка і Вороніна зі збірної розслабив молодих хлопців


Півзахисник "Ліверпуля" і капітан збірної Англії у вчорашньому матчі Стівен Джеррард назвав нічию «кредитом для українців», пообіцявши перемогти в матчі-відповіді.

"Ми хотіли перемогти в цій грі. Ми грали вдома з рідними уболівальниками за спиною, тому ми розчаровані, що не змогли отримати три очки. Пропустивши гол, ми проявили фантастичний характер і цілеспрямованість. Ми продовжували шукати свої моменти протягом всієї гри. Ми заслужили одне очко, навіть якщо не більше.

Ми більше контролювали гру і створювали більше небезпечних моментів. У нас є всі шанси, щоб перемогти Україну на виїзді, тому що їм доведеться ризикувати і залишати більше вільного місця. Це кредит для українців - вони приїхали на "Уемблі" і забрали у нас 2 очки", - цитує Джеррарда Daily Mail.

"Я розчарований своїм видаленням, тому що це була перша червона картка для мене за 98 матчів. Мені здається, що моя гра не була настільки грубою. Але наступний матч ми граємо проти Сан-Марино і, думаю, хлопці впораються без мене, а до грі з Польщею я вже повернуся. Я засмучений червоною карткою, але задоволений своїм виступом", - сказав Джеррард.

Нагадаємо, збірна України зіграла внічию 1:1 з Англією в першому для себе матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2014 року, який відбувся у вівторок на знаменитому лондонському стадіоні «Уемблі». !zn

Читайте також:

Україна та Англія зіграли внічию (ВІДЕО)

Збірна Англії перед грою з Україною розгромила Молдову - 5:0 (ВІДЕО)


Шовковський завершив кар'єру у збірній України


Молодіжна збірна України не змогла пробитися на Євро-2013

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі