У футбольної федерації України є гроші на будь-якого тренера збірної

Поділитися
ФФУ вже майже три місяці не може призначити головного тренера збірної. Але в федерації поспішати не мають наміру. Підберуть тренера, який зможе працювати на перспективу.

У Федерації футболу України розцінюють призначення головного тренера збірної як дуже відповідальне завдання.

«Нам потрібен сильний тренер, який не тільки вирішить нашу головну задачу, її поки ніхто не відміняв, - вихід у фінальну частину Кубка світу ФІФА 2014, - але і зможе працювати на перспективу. Ми не боїмося відповідальності і будемо її нести, але потрібно глибоко вивчити питання. У нас є засоби, є умови для роботи будь-якого тренера, і тому немає сенсу поспішати», - сказав президент федерації Анатолій Коньков в інтерв'ю прес-службі ФФУ.

При цьому він визнав, що питання призначення тренера після відходу Олега Блохіна - це вкрай болюча тема, яка викликає постійні дискусії серед уболівальників і фахівців. «Дійсно, певною мірою можна погодитися з критикою на нашу адресу. Нам не вдалося швидко і безболісно знайти заміну Олегу Блохіну. Деякі кандидатури, які ми розглядали з усією серйозністю, встигли прийняти інші пропозиції», - сказав він.

Нагадаємо, 5 грудня Федерація футболу України відібрала п'ять кандидатів на пост головного тренера національної збірної країни.

28 листопада перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов розповів, що в федерації є список з 30 українських та іноземних кандидатів на пост головного тренера збірної, серед яких немає італійця Марчелло Ліппі, але є швед Свен-Йоран Ерікссон.

Пост головного тренера збірної став вакантним після згоди Олега Блохіна очолити ФК «Динамо» (Київ) в кінці вересня 2012 року.

Останнім часом обов'язки головного тренера збірної України виконував Олександр Заваров. !zn

Читайте також:

Федерація футболу розглядає близько 30 кандидатів на пост тренера збірної

Швед Свен-Йоран Ерікссон готовий очолити збірну України


Нового тренера збірної України з футболу призначать у 2013 році

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі