Україна після Євро-2012 має намір подати заявки на проведення фіналів Ліги чемпіонів і Ліги Європи

Поділитися
© ZN.UA
Україна має намір претендувати на проведення фіналів європейських футбольних клубних турнірів - Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА після проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Україна має намір претендувати на проведення фіналів європейських футбольних клубних турнірів - Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА після проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.Про це у четвер, 4 листопада, повідомив віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков. Він зазначив, що Україна має намір у 2011 році подати заявки на проведення фіналів цих турнірів. За словами Колеснікова, вони можуть відбутися у 2013 році. Віце-прем'єр зазначив, що в Україні сподіваються, що до того часу вимоги за мінімальною місткості вболівальників на стадіоні, який претендує на проведення фіналів Ліги Європи або Ліги чемпіонів, буде знижена з 70 тисяч до 50 тисяч. У такому випадку, сказав він, на проведення фіналів Ліги чемпіонів або Ліги Європи зможуть претендувати два стадіони: вже діюча у Донецьку «Донбас Арена» і реконструйований київський НСК «Олімпійський». Колесніков додав, що для прийняття участі в конкурсі на проведення фіналу євротурніру з футболу місто має подати свою заявку до Федерації футболу України та УЄФА.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі