Українці можуть завоювати на Олімпіаді в Лондоні 27 медалей

Поділитися
© london2012.com
За результатами аналізу, Україна посіла десяту сходинку рейтингу за кількістю медалей. Випереджають її такі країни як США, Китай, Великобританія, Росія, Австралія, Франція, Німеччина, Південна Корея та Італія.

Україна стане єдиною країною з ринком, що розвивається, що увійшла в десятку найбільш ефективних держав на майбутніх літніх Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні. Про це йдеться в результатах дослідження «Олімпіада і економіка 2012», підготовленого американським банком Goldman Sachs. Автори дослідження очікують, що українські спортсмени завоюють в Лондоні 9 золотих медалей.

В цілому, відповідно до прогнозу, українські спортсмени можуть розраховувати на 27 медалей.

Для визначення ймовірності того, що країна виграє певну кількість медалей, експерти з Goldman Sachs враховували такі чинники як прибуток, політичні умови, макроекономічну стабільність і макроекономічні показники, людський капітал, технологічний розвиток та мікроекономічне середовище.

За результатами аналізу, Україна посіла десяту сходинку рейтингу. Випереджають її такі країни як США, Китай, Великобританія, Росія, Австралія, Франція, Німеччина, Південна Корея та Італія.

На думку експертів, найбільше економічні показники країни впливають на шанси перемоги у таких видах спорту як велоспорт, дзюдо, веслування і плавання.

У 2008 році на літніх Олімпійських іграх в Пекіні Україна посіла 11 позицію в цьому рейтингу. Тоді українські спортсмени завоювали 7 золотих медалей, 5 срібних і 15 бронзових.

Нагадаємо, тридцяті за рахунком літні Олімпійські ігри пройдуть в Лондоні з 27 липня по 12 серпня цього року. Україну на Олімпіаді представлять 245 спортсменів. !zn

Читайте також:

Перші українські спортсмени вирушили на Олімпіаду до Лондона

Лондон готується до Олімпіади, як до війни: охороною Ігор займуться 17 тисяч військових

Україну на Олімпіаді у Лондоні представлятимуть 245 спортсменів

В Англії обрали гімн Олімпіади-2012 (аудіо)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі