Помер відомий восьминіг-оракул Пауль

Поділитися
© Piotr Molecki (prezydent.pl)
У ніч на вівторок, 26 жовтня, в океанаріумі Sea Life німецького міста Оберхаузен помер восьминіг Пауль, який прославився на весь світ влітку цього року точними прогнозами результатів матчі Чемпіонату світу з футболу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.
У ніч на вівторок, 26 жовтня, в океанаріумі Sea Life німецького міста Оберхаузен помер восьминіг Пауль, який прославився на весь світ влітку цього року точними прогнозами результатів матчі Чемпіонату світу з футболу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.Уточнюється, що смерть молюска, якому було всього два роки, настала внаслідок природних причин. «Пауль був дуже дорогий нам, ми будемо сумувати за ним», - зазначив директор океанаріуму Стефан Порволь. Восьминіг Пауль за час Чемпіонату світу став справжньою знаменитістю. Пряму трансляцію його прогнозів на своїх сайтах вели багато телеканалів світу, зокрема, британський Sky News та іспанська RTVE. Восьминіг давав прогноз на результат поєдинку наступним чином: в акваріум ставили два прозорих контейнера з їжею, на які були наклеєні прапори команд-суперників. Пауль обирав одну із посудин і діставав їжу звідти. Футболісти збірної, їжа під чиїм прапором виявилася більш привабливою для восьминога, за його прогнозами, мають перемогти. Пауль за час Мундіалю жодного разу не помилився.

За матеріалами: Bild

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі