У «Газпромі» вважають можливим організувати чемпіонат СНД з футболу

Поділитися
Міллер підтримує ідею про проведення чемпіонату СНД з футболу: Дуже-дуже багато хто вважає, що ми могли б розігрувати Чемпіонат СНД з футболу, і я також є переконаним прихильником цієї ідеї.

Голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер підтримує ідею про проведення чемпіонату СНД з футболу.

"Дуже-дуже багато хто вважає, що ми могли б розігрувати Чемпіонат СНД з футболу, і я також є переконаним прихильником цієї ідеї", - заявив О.Міллер в суботу інтерв'ю офіційному сайту "Зеніта", відповідаючи на питання, чи може "Зеніт" знятися з чемпіонату Росії.
Глава "Газпрому" додав: "Якщо настане година створювати новий чемпіонат, то ми будемо діяти і робити обдумані кроки тільки узгоджено з людьми, які підтримують мету - створити чемпіонат з футболу країн cодружества".
"Така розмова днями відбувся, так що відповідь позитивна - може бути і будемо грати в іншому чемпіонаті", - заявив Міллер.
Говорячи про свою зустріч з головним тренером "Зеніта" Лучано Спаллетті, яка відбулася в п'ятницю на базі "Зеніта", Міллер зауважив, що "хоча зустріч була екстреної, вона була не короткою". "Ми з Лучано домовилися, що конкретно по цій нашій зустрічі буде тільки один коментар: без коментарів", - додав він.
Журналіст, який ставив запитання, повідомив О.Міллеру, що "фанатський віраж" "Зеніту" провів власне розслідування і не вичислив в своїх рядах того, хто кинув петарду у воротаря "Динамо" Антона Шунін.
"Фанатам "Зеніта "- вірю", - сказав О.Міллер.
Він також прокоментував розповсюджувалися напередодні і вже спростовані повідомлення про те, що Микола Толстих, нібито, покидає пост глави РФС ("Радіо Зеніт" повідомляло про це із посиланням на телеканал "НТВ +").
"Дай бог Миколі Олександровичу займати такий високий спортивний пост завжди", - заявив глава "Газпрому".
Коментуючи інформацію інтерв'юера про те, що, нібито, вже називалися нові кандидатури на пост президента РФС - В'ячеслав Колосков, Сергій Прядкін, Анатолій Турчак, - Міллер сказав: "Якщо теоретично міркувати, хто міг би ще гідно представляти російський футбол, то Прядкіна і Турчака знаю особисто, це кандидати дуже високого рівня. В'ячеслава Колоскова знаю менше, але це легенда нашого футболу з великої літери, і люди, думка яких поважаю, відгукуються про нього в найвищому ступені".
Толстих спростував повідомлення про свою відставку у п'ятницю ввечері. !Zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі