У США винайшли «футбол майбутнього», озброївши гравців електрошокерами (відео)

Відео
Поділитися
© Anton Golubev/Reuters
Ultimate Tazer Ball відрізняється від звичайного футболу тим, що учасники грають гігантським футбольним м'ячем зі спіненої гуми. Окрім того, для видовищності спортсмени озброєні електрошокерами.

Американські шанувальники футболу, який у США називають «соккер», зробили спробу винайти свою версію найпопулярнішого у світі виду спорту. Правила нової гри Ultimate Tazer Ball, яка гордо іменується спортом майбутнього, разюче відрізняються від класичних.

Ultimate Tazer Ball відрізняється від звичайного футболу тим, що учасники грають гігантським футбольним м'ячем зі спіненої гуми. Окрім того, для видовищності спортсмени озброєні електрошокерами.

Електричний розряд у 300 000 вольт при силі струму у вісім міліампер не є смертельним, але викликає сильний м'язовий спазм, який тягне за собою втрату рівноваги.

Мета гри, в якій беруть участь по чотири людини з кожного боку, заштовхати величезний м'яч у ворота суперника. Електрошокер можна використовувати лише проти суперника, який володіє м'ячем.

В показовому турнірі з електричного футболу взяли участь чотири команди - три зі США та одна з Канади. Їхній рекламний ролик зібрав на YouTube більше 1 млн переглядів. Організатори турніру планують у майбутньому створити у США власну лігу. !zn

Читайте також:

Названо найприбутковіші футбольні клуби планети

До чорного списку фанатів Євро-2012 потрапили більше тисячі українців

Олега Блохіна визнано кращим тренером СНД ХХІ століття

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі