В УЄФА назвали головні біди Євро-2012: дорогі готелі в Україні і польські дороги

Поділитися
© un.org
Основними викликами майбутнього чемпіонату з футболу Євро-2012 є відстані між містами турніру і можливі транспортні проблеми, відзначають в УЄФА.

За три місяці до чемпіонату Європи з футболу, що стартує в Польщі та в Україні 8 червня, УЄФА (Союз європейських футбольних асоціацій) висловив стурбованість дорожнечею українських готелів і польськими транспортними можливостями.

Як зазначив виконавчий директор УЄФА Девід Тейлор, "рівень підготовки Польщі та України, в цілому, дуже хороший, однак завжди будуть якісь питання, які потребують вирішення".

За словами чиновника, одна з проблем - дорожнеча готелів в Україні. "УЄФА не може вирішити це питання, оскільки союз не управляє готелями, але ми намагаємося вплинути на ситуацію - ведемо переговори з владою і власниками, намагаючись пояснити їм, що люди повинні захотіти повернутися в країну після добре проведеного часу під час Євро-2012" , - сказав Тейлор.

Інша проблема, на думку представника УЄФА, подолання досить великих відстаней між містами-господарями турніру. "Якщо говорити про Польщу, то ми хочемо бути впевненими, що всі транспортні потреби будуть виконані, тому що більшість збірних будуть розміщуватися на базах у польських містах", - підкреслив Тейлор, додавши, що "в цілому, польська інфраструктура розвинена краще ніж українська" .

На думку операційного директора УЄФА Мартіна Каллена, недобудовані дороги - "це не велика проблема". "Не закінчені тільки деякі ділянки. Просто дорога з одного міста в інше займе трохи більше часу. А це не має великого значення".

Тейлор вважає, що Україна та Польща чудово впоралися з підготовкою стадіонів до Євро-2012. "Усі стадіони, які були підготовлені до цього турніру, чудові. І це надбання, яке залишиться після турніру і стане хорошою базою для розвитку футболу в Польщі та Україні", - переконаний він.

Виконавчий директор UEFA Events SA впевнений, що чемпіонат Європи 2012 року буде успішним турніром. "Були певні питання і проблеми під час підготовки, але тепер важливо сказати, що цей турнір буде справжнім фестивалем футболу. І наразі ми вийшли на завершальну стадію підготовки", - заявив він.

"Ми на фінішній прямій. Все майже готове, за винятком організаційних питань, які необхідно вирішити. Всі серйозні проблеми позаду", - додав чиновник УЄФА. !zn

Читайте також:

До Євро-2012 Хрещатик стане пішохідною зоною (фото)


Українські готелі на Євро-2012 вдвічі дорожчі польських

Уболівальникам дешевше літати на матчі Євро-2012, ніж жити в Україні


В Україну на Євро-2012 пустять іноземних перевізників

На Євро-2012 обіцяють аномальну погоду

Платіні впевнений, що фінал Євро-2012 буде ідеальним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі