Віталій Кличко: Готую Чісорі кілька сюрпризів

Поділитися
Віталій Кличко в інтерв'ю польським журналістам заявив, що він ретельно готується до бою з Дереком Чісорою і готує йому сюрпризи.

Український боксер Віталій Кличко в інтерв'ю польським журналістам розповів, що не боїться свого наступного суперника Дерека Чісору і готує йому кілька сюрпризів на поєдинок.

Відповідаючи на питання журналістів «Чи створить Чісора більше проблем, ніж Адамек?», чемпіон WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко впевнено заявив, що такого не відбудеться, тому що він цілеспрямовано тренується до бою з Дереком Чісорою і готує йому сюрпризи. На думку чемпіона, проблеми йому, Віталію, змогла б створити лише одна людина - він сам власною персоною.

Віталій порівняв підготовку до бою з Чісорою з підготовкою до попереднього поєдинку - з Сосновським (чемпіон переплутав поляків: його бій з Томашем Адамеком відбувся у вересні 2011, з Альбертом Сосновським - у травні 2010 - прим. ред.).

«Приготування до цього бою інші: Сосновський дуже швидкий і вибуховий, - міркував чемпіон, маючи на увазі Адамека. - Чісора ж більше важить, сильніше б'є, пресингує - і до цього я готуюся».

Зазначимо, що на поєдинку чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка і британця Дерека Чісори, який пройде у Мюнхені 18 лютого, очікується аншлаг.

Читайте також:

Кличко готовий залишити бокс

Віталій Кличко став найкращим боксером року за версією WBC

Чісора звинуватив Кличка у прийомі допінгу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі