Віталій Кличко поставив Хею ультиматум

Поділитися
Кличко чекає на відповідь від Девіда Хея протягом чотирьох-п'яти тижнів, а потім починає перемовини про поєдинок з іншими боксерами.

Команда чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка поставила ультиматум британцеві Девіду Хею - найближчим часом прийняти виклик українця, або назавжди відмовитися від такого поєдинку.

Про це повідомив менеджер українського боксера Бернд Бенте. За його словами, Кличко чекає на відповідь від Девіда Хея протягом чотирьох-п'яти тижнів, а потім починає перемовини з іншими боксерами.

"Ми не знаємо, хто буде наступним суперником Віталія. Ми ведемо перемовини з Хеєм, але швидше за все цей бій ніколи не відбудеться. У нього є 4-5 тижнів, щоб дати точну відповідь або ми почнемо перемовини з іншими боксерами", - розповів Бернд Бенте.

Нагадаємо, команда Кличка вже давно зробила пропозицію британцеві з приводу бою. Сам Девід Хей заявив, що перемовини з українцем тривають, і він підтримує форму на випадок можливого поєдинку.

Бенте тоді уточнив, що сторони не можуть прийти до згоди через те, що британець хоче "фіксований гігантський гонорар".

"Гарантувати його виплату ми не можемо, тому що не знаємо, як буде продаватися бій, до того ж пов'язаний з організацією поєдинку фінансовий ризик несли б тільки ми", - пояснив менеджер.

Зазначимо, що 18 лютого чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко битиметься з британцем Дереком Чісорою в Мюнхені. Початок трансляції на телеканалі «Інтер» о 22.30. !zn

Читайте також:

На бій Кличка-молодшого з Мормеком продали вже 35 тис. квитків

Володимир Кличко у 2012 році проведе три поєдинки

Віталій Кличко: Готую Чісорі кілька сюрпризів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі