Віталій Кличко: Володимир гідний порівняння з Мохаммедом Алі

Поділитися
Український боксер Віталій Кличко після перемоги свого молодшого брата над нігерійцем Семюлом Пітером заявив, що у нього більше немає гідних суперників. Окрім того, він порівняв Володимира Кличка з легендою світового боксу - Мохаммедом Алі.
Український боксер Віталій Кличко після перемоги свого молодшого брата над нігерійцем Семюлом Пітером заявив, що у нього більше немає гідних суперників. Окрім того, він порівняв Володимира Кличка з легендою світового боксу - Мохаммедом Алі.«Пітер був сильніший, ніж 5 років тому, але і Володимир вже не той Володимир, якого ми бачили у 2005 році. Він був у прекрасній формі, не втомлювався, діяв агресивно. У ході поєдинку Володимир практично не пропустив жодного удару, не отримав травм і після бою відчуває себе чудово», - сказав Віталій Кличко в інтерв'ю «Московскому комсомольцу», яке було опубліковано у понеділок, 13 вересня. За його словами, Володимир Кличко виграним у Пітера боєм довів усім, що є боксером зовсім іншого калібру. «У Семюеля не було абсолютно ніяких шансів, принаймні у тій формі, в якій він перебував на момент бою. Перед початком поєдинку по телебаченню можна було побачити ролик, в якому проводилися паралелі між Володимиром Кличком і Мохаммедом Алі. Я вважаю, що той успіх, який є у Володимира, співвідносний з тим, чого досяг Алі», - сказав українець. За його словами, єдина відмінність із легендарним боксером полягає в тому, що у Володимира Кличка на сьогоднішній день немає гідних суперників. «У Алі свого часу були Джо Фрейзер, Джордж Форман і ще кілька боксерів, з якими поєдинки у Мохаммеда складалися дуже напружено. На даний момент суперника, який готовий зчинити опір Володимиру, не існує. А от якщо брати до уваги техніку, стратегію проведення поєдинків, думаю, що Володимир Кличко гідний порівняння з Мохаммедом Алі». Нагадаємо, що 11 вересня Володимир Кличко успішно захистив свої титули у важкій вазі за версіями IBF і WBO у поєдинку проти нігерійця Семюеля Пітера. Українець упевнено вів бій і нокаутував суперника у 10-му раунді.

За матеріалами «Московского комсомольца»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі