Володимир Кличко знову нокаутував Тоні Томпсона (відео)

Поділитися
© pik.in.ua
По ходу поєдинку перевага українського чемпіона була переважаючою. Вже в п'ятому раунді американець побував у нокдауні, а шостому Кличко серією ударів знову відправив супротивника на підлогу, після чого Томпсон вже не міг продовжувати бій.

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Володимир Кличко в поєдинку проти американця Тоні Томпсона в швейцарському Берні відстояв свої титули, перемігши суперника нокаутом у шостому раунді.

Повторний бій Володимира Кличка і Тоні Томпсона вийшов коротшим, ніж перший. По ходу поєдинку перевага українського чемпіона була переважаючою. У другому раунді Тоні Томпсон двічі побував на підлозі рингу.

Вже у п'ятому раунді американець побував у нокдауні, а в шостому Кличко серією ударів знову відправив супротивника на підлогу, після чого Томпсон вже не міг продовжувати поєдинок.

Нагадаємо, що попередня спроба Томпсона зупинити українця також була невдалою: чотирма роками раніше він був нокаутований в 11-му раунді. Завдяки своїй активності до падіння на ринг американець встиг «прикрасити» обличчя Кличка численними гематомами, і ця обставина дозволяла Томпсону сподіватися на реванш.

Томпсон практично не поступається Кличку за антропометричними даними - він тільки на 3 см нижчий за Володимира, а за розмахом рук навіть перевершує його. П'ять своїх боїв перед Кличком Томпсон завершив достроковими перемогами. !zn

Читайте також:

Кличко-старший проведе свій останній поєдинок у Москві

Нова зірка російського боксу почав переговори про бої з братами Кличками

Кличко відмовився від бою з Хеєм і Чісорою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі