Ярославський купив десятого південноамериканського легіонера

Поділитися
© rush.org.ua
Бразильський півзахисник Марлос підписав з "Металістом" контракт терміном на 5 років. Про це повідомила прес-служба харківського клубу.

Марлос буде виступати під 25 номером.

"Я з задоволенням підписав контракт з "Металістом" і буду докладати всіх зусиль, аби "Металіст" тільки перемагав. У мене було багато пропозицій від бразильських клубів та з інших країн, але я віддав перевагу приїхати сюди і впевнений, що не помилився зі своїм вибором. Мені було добре у Бразилії, було досить важко їхати, але це новий крок у моїй кар'єрі і я щасливий. Я грав проти Тайсона і Клейтона у Бразилії, думаю, вони допоможуть мені адаптуватися тут. Я готовий виступати на будь-якій позиції, щоб приносити успіх команді. Думаю, на тренуваннях та іграх я і команда зіграємося і будемо разом робити одну велику і гарну роботу", - сказав новачок.

Марлос став 10 південноамериканським легіонером «Металіста». Як відомо, у чемпіонаті України діє ліміт на легіонерів: на полі одночасно може перебувати тільки шість гравців з іноземним паспортом.

Довідка:

Марлос Ромеро Бонфім

Громадянство: Бразилія

Амплуа: атакуючий півзахисник

Дата народження: 07.06.1988

Зріст: 1,74 м

Добре володіє обома ногами. Всього за кар'єру провів - 130 матчів. На рахунку бразильця - 12 забитих м'ячів і 22 гольові передачі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі