За бойкотування проведення Євро-2012 в Україні європейці вже зібрали 500 тис. підписів

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Схоже, українська влада ніяк не може усвідомити серйозність загрози бойкоту Євро-2012, що набирає обертів не тільки в Європі, а й у світі, через жорстоке поводження з бездомними тваринами в Україні.

Понад 500 тисяч підписів під закликом бойкотувати турнір через зооцид на державному рівні вже поставили громадяни не тільки Франції чи Італії, а й Австралії, Аргентини і Таїланду. Своє обурення тим, що відбувається, висловили перед товариським матчем у Києві як німецька збірна з футболу, так і Національний футбольний союз Німеччини.

Депутати Європарламенту напередодні саміту Україна-ЄС вивчають підготовлену британськими зоозахисниками добірку матеріалів «Ukraine is not ready!». У планах зоозахисних організацій не тільки бойкот українських посольств у європейських столицях, а й заклик до бойкоту спонсорів Євро-2012. Що вже викликає стурбованість у штаб-квартирі УЄФА, який тепер змушений віддуватися за те, що просто не міг собі уявити як серйозну проблему.

Детальніше читайте в свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в статті Андрія Капустіна «Європейська аристократія VS українська еліта».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі