За матчем «Шахтар» - «Динамо» міліція стежитиме з вертольота

Поділитися
Окрім «Беркута», «Грифона», «Титана» тощо «до відстеження пересувань маси вболівальників» на матчі в Донецьку буде залучено міліцейський вертоліт.

Міліція Донеччини посилено готується до охорони громадського порядку під час проведення футбольного матчу між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Динамо» (Київ), який в рамках Чемпіонату України відбудеться 7 квітня 2012 року на «Донбас-Арені». Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Донецькій області.

«Цей матч належить до категорії підвищеної складності, оскільки через ажіотаж вболівальників до гри, яка може вплинути на володіння титулом, продано не тільки сидячі, але всі стоячі місця стадіону. До того ж, очікується приїзд 2500 активних фанатів гостьової команди», - наголошується в повідомленні.

В охороні громадського порядку візьмуть участь близько 800 міліціонерів полку патрульної служби, райвідділів Донецька, ДАІ, спецпідрозділів «Беркут», «Грифон», «Титан».

«До відстеження пересувань маси вболівальників та виявлення порушень порядку буде залучено також міліцейський вертоліт», - йдеться в повідомленні.

У турнірній таблиці Чемпіонату України з футболу після 25-ти турів «Динамо» випереджає «Шахтар» на 3 очки - 67 проти 64. !zn

Читайте також:

«Шахтар» запустив власний інтернет-телеканал

«Динамо» і »Шахтар» увійшли до топ-25 найкращих клубів століття

Апеляційний комітет УЄФА залишив чинною дискваліфікацію Рибки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі