Збірна Англії перед матчем проти України позбулася своєї головної зірки Уейна Руні

Поділитися
Нападаючий збірної Англії і "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні пропустить матч проти збірної України через травму.

Нападаючий збірної Англії і "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні у матчі чемпіонату Англії проти «Фулхема» отримав глибоке розсічення стегна. Травма не дозволить йому взяти участь у грі відбору на Чемпіонаті світу-2014 проти збірної України. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

«Уейна Руні негайно відвезли до лікарні, розсічення серйозне. Думаю, він вибув тижнів на чотири», - сказав тренер МЮ Алекс Фергюсон після матчу.

Таким чином, Руні не зіграє за національну команду в перших матчах кваліфікації до чемпіонату світу-2014, в тому числі і проти збірної України. Матч Англія - Україна відбудеться 11 вересня в Лондоні на стадіоні «Уемблі».

- Блохін оголосив список викликаних на матч проти Англії футболістів

Відзначимо, що 7 вересня англійці почнуть кваліфікацію виїзним поєдинком проти команди Молдови. Українці у цей день грати не будуть.

Національна команда України збереться 4 вересня під Києвом на навчально-тренувальній базі ФК «Динамо» у Конча-Заспі. У Лондон синьо-жовті вилетять 10 вересня чартерним рейсом.

Головний тренер збірної Олег Блохін у поєдинку проти англійців розраховує на 22 футболістів. Цього разу «Динамо» і «Шахтар» делегували до складу збірної по шість гравців. «Дніпро» представлений чотирма футболістами, двох направляє у національну команду полтавська «Ворскла». !zn

Читайте також:

Помічник Блохіна Калитвинцев пішов зі збірної України

Після Євро-2012 Україна піднялася в рейтингу ФІФА на 6 пунктів

Блохін вважає збірну України зразка Євро-2012 кращою за команду 2006 року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі