7 березня Apple презентує iPad 3

Поділитися
© aksakal.info
Новий iPad буде оснащено екраном з роздільною здатністю 2048 на 1536 пікселів, що удвічі перевищує роздільну здатність екрана iPad2. Окрім того, через батарею більшого розміру iPad може «погладшати» на один-два міліметри.

Про вихід нового планшета iPad може бути оголошено вже 7 березня. До такого висновку прийшли журналісти, які отримали офіційне запрошення на презентацію компанії Apple, повідомляє видання The Huffington Post.

Як вказується у запрошенні, презентація відбудеться у Сан-Франциско. «У нас є щось, що вам обов'язково потрібно побачити. І помацати», - йдеться на обкладинці.

За деякими даними, новий iPad буде оснащено екраном Retina Display з роздільною здатністю 2048 на 1536 пікселів, що удвічі перевищує роздільну здатність екрана iPad2. Окрім того, через батарею більшого розміру iPad може «погладшати» на один-два міліметри. Він буде сумісний з мережами 4G і стане першим пристроєм Apple з такою функцією. Очікується, що у пристрої з'явиться і голосова помічниця Siri.

При цьому джерела вказують, що новий пристрій від Apple не обов'язково буде називатися iPad3. Офіційних коментарів від Apple традиційно не надходило - компанія намагається тримати у таємниці новітні розробки до їхньої офіційної презентації.

Нагадаємо, на початку лютого декілька блогів опублікували фотографії деталі, яка імовірно є задньою панеллю нового iPad. У порівнянні з панеллю iPad2, на ній інакше розташовані кріплення основної плати, більше місця відведено під акумулятор та інші отвори під камеру.

Перший iPad вийшов 27 січня 2010 року, а iPad 2 було представлено 2 березня 2011 року. !zn

Читайте також:

Для iPad випустили сенсорний Photoshop

Магнітні роз'єми з MacBook можуть перекочувати на iPhone і iPad

Apple у березні розпочне продаж iPad 3

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі