Apple готується випустити міні-iPad: опубліковані перші фотографії пристрою

Поділитися
© 9to5mac.com
Apple покаже «молодшого» iPad у той же день, що і шосту модель смартфона iPhone - 12 вересня. Ймовірна ціна пристрою складе близько 300 доларів.

В інтернеті з'явилися кілька фотографій макетів зменшеної версії iPad, яку планує випустити компанія Apple. Знімки опублікувало видання 9to5mac, яке спеціалізується на чутках про новинки Apple. Видання стверджує, що зображення «молодшого» планшетника були отримані від джерел, знайомих з планами виробника.

Якщо знімки виявляться достовірними, то рамки з лівого і правого боку планшетника (якщо тримати його в портретному режимі) стануть тоншими, а клавіші регулювання гучності будуть розташовані окремо один від одного. Так, міні-iPad буде виглядати швидше як плеєр-переросток iPod touch.

На думку 9to5mac, компактного планшетника чекає успіх, якщо Apple встановить на нього ціну близько 300 доларів. Це більш ніж ймовірно, якщо враховувати, що компанія продає iPad другого покоління за 400 доларів.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE


* Фото - 9to5mac.com

Чутка про зменшену версію «айпеда» ходять з 2010 року. У травні 2012-го галузеве видання DigiTimes повідомило, що iPad mini може отримати РК-дисплей з діагоналлю 7,85 дюйма, а цінник на нього не перевищить 300 доларів. Через місяць блог Kotaku написав, що випуском компактних і недорогих моделей займуться партнери Apple - Hon Hai (Foxconn) і Pegatron, - а в продаж планшетник надійде до III кварталу цього року.

В кінці липня блог iMore, посилаючись на неназвані «достовірні» джерела, повідомив, що Apple покаже «молодшого» iPad у той же день, що і шосту модель смартфона iPhone - 12 вересня. Інформатори також приписали міні-планшетнику 7,85-дюймову діагональ дисплея і більш компактний док-роз'єм. !zn

Читайте також:

Apple випустить принципово нову модель iPhone


Apple готує до запуску «абсолютно неймовірні» нові продукти

Apple доведеться викласти $60 млн за права на марку iPad у Китаї

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі