Apple обіцяє до кінця року випустити новий «революційний» продукт

Поділитися
© vk.com
Низка ЗМІ припускає, що спільним "проектом" Старка і Apple може бути новий "космічний" кампус, в який має намір переїхати компанія. Проект кампуса Стів Джобс представив влітку 2011 року.

Відомий французький промисловий дизайнер Філіп Старк розповів про свій спільний проект з компанією Apple.

Суть проекту Старк розкрити відмовився, пославшись на існуючий в американської компанії "культ секретності", проте назвав розробку "воістину революційною". Результат співпраці публіка зможе побачити через вісім місяців, повідомив дизайнер.

Низка ЗМІ припускає, що спільним "проектом" Старка і Apple може бути новий "космічний" кампус, в який має намір переїхати компанія. Проект кампуса Стів Джобс представив влітку 2011 року.

За іншими даними, пристроєм, про який говорить Старк, може стати телевізор під брендом Apple, появи якого аналітики пророкують вже кілька років. Офіційно робота над цим продуктом не підтверджена, але за інформацією різних джерел, компанія ще на початку року приступила до пошуку постачальників компонентів для виробництва свого телевізора.

63-річний дизайнер також розповів, що регулярно відвідував Стіва Джобса у Пало-Альто. У цьому місті співзасновник Apple проживав до своєї смерті у жовтні 2011 року.

За свою кар'єру Старк виконав безліч дизайн-проектів, починаючи від інтер'єрів та елементів міського середовища (автобусна зупинка) і закінчуючи стільцями та зубними щітками. Серед іншого він спроектував колонки Parrot Zikmu для iPod і iPhone і оптичну "мишу" Microsoft. !zn

Читайте також:

Лукашенко поставив Стіва Джобса у приклад молоді

iPhone 5 буде представлено у червні

Користувачі виявили перші недоліки iPad 3

Apple представить зменшену модель iPad

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі