Apple офіційно відкрила в Україні магазин музики iTunes Store

Поділитися
Apple офіційно відкрила в Україні магазин музики iTunes Store © itc.ua
Запуск української версії iTunes до останнього моменту залишався в таємниці, хоча було відомо, що Apple планує відкрити свій магазин у Росії. Незважаючи на заяву про каталог з 20 мільйонів пісень, в українському iTunes Store поки доступні не всі наявні в американській версії треки.

Компанія Apple 4 грудня офіційно відкрила в Україні магазин музики iTunes Store. Наша країна потрапила у список зі ще 56 країн, які отримали доступ до каталогу із 20 мільйонами композицій, доступних для купівлі.

Запуск української версії iTunes до останнього моменту залишався в таємниці, хоча було відомо, що Apple планує відкрити свій магазин у Росії. Останній в цьому плані пощастило трохи більше, компанія почала продавати в російському iTunes не тільки музику, але і фільми, в Україні цей контент як і раніше залишається недоступним.

Вартість одного треку в українському iTunes може становити 0,69, 0,99 і 1,29 долара, при переведенні у національну валюту це буде близько 5,7, 8,1 і 10,7 гривні. Ціни на альбоми дуже відрізняються і залежать від кількості музичних композицій в них, а також додаткового контенту. У середньому ціна за один альбом знаходиться на рівні 9,99 долара (близько 82 гривень).

На даний момент у магазині доступні композиції та альбоми популярних західних артистів і груп, а також низки російських виконавців. Незважаючи на заяву про каталог з 20 мільйонів пісень, в українському iTunes Store доступні не всі наявні в американській версії треки.

Зокрема, з України поки не можна купити альбоми українського гурту «Океан Ельзи» - вони доступні тільки у США. Цілком можливо, що це проблеми ранньої стадії запуску iTunes у нашій країні, і надалі каталог буде доповнюватися.

Купувати музику в iTunes Store користувачі можуть як через програму iTunes, так і через мобільні пристрої iPhone, iPod touch і iPad.

Зараз iTunes Store доступний у 119 країнах світу. Хмарний iTunes дозволяє завантажити раніше куплену музику на всі iOS-пристрої юзера. Користувачі також мають доступ до більш ніж 700 тис. програм, доступних у 155 країнах. !zn

Читайте також:

У 2012 році Apple заробила більше, ніж всі лідери ринку разом узяті

Перший комп’ютер Apple продано з аукціону за 400 тис. євро (ФОТО)

У Росії священики міняють на пристроях Apple надкушене яблуко на хрест

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі