Apple почала продажі iPad mini

Поділитися
Apple почала продажі iPad mini
Перший час у продажу будуть доступні моделі планшетів, які можуть виходити в інтернет тільки через мережі Wi-Fi, а версії, додатково оснащені LTE-модулями, з'являться через кілька тижнів.

Компанія Apple починає в п'ятницю, 2 жовтня, продаж компактного планшета iPad mini й повнорозмірного iPad четвертого покоління на ринку США і ще 33 країн, включаючи велику частину Європи.
Цей запуск стане наймасштабнішим в історії компанії. Для порівняння: смартфон iPhone 5 дебютував у вересні на ринку тільки дев'яти країн.
Перший час у продажу будуть доступні моделі планшетів, які можуть виходити в інтернет тільки через мережі Wi-Fi, а версії, додатково оснащені LTE-модулями, з'являться через кілька тижнів. У США ціна iPad mini буде починатися з $329 за молодшу модель з 16 Гбайт вбудованої пам'яті і без можливості доступу до стільникових мереж. Ціна iPad четвертого покоління залишиться на рівні попередника - від $499 за модифікацію з 16 Гбайт пам'яті також без стільникового модуля.
Раніше ходили чутки, що Apple не впорається з попитом на новий гаджет.
Apple анонсувала iPad Mini 23 жовтня і почала приймати попередні замовлення через Інтернет з 26 жовтня. На той момент термін поставки планшетника був вказаний як 2 листопада (дата початку продажу), однак вже вранці 29 жовтня охочим придбати новий пристрій з Wi-Fi в США, Канаді, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Австралії і Сінгапурі пропонували почекати два тижні після 2 листопада.
За оцінками журналістів NDTV, в Австралії особливим попитом користується модель на 16 Гб біло-сріблястого кольору - її доведеться чекати 2-3 тижні, а не 2 тижні, як решта. Мешканці та гості Гонконгу віддають перевагу моделям будь-якої ємності, але чорного кольору: замовити їх вже неможливо, тоді як білий iPad Mini буде відправлено покупцеві через 2 тижні. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі