Apple розглядає можливість створення власної мобільної мережі

Поділитися
Apple планує розширити поле діяльності і стати не тільки виробником комп'ютерів і програмного забезпечення, але і почати надавати послуги в якості оператора мобільного зв'язку.

Компанії Apple в недалекому майбутньому може вийти на ринок мобільного зв'язку. У цьому впевнений Вайті Блюштейн, експерт в галузі стратегічного планування, який тісно співпрацював з такими корпораціями, як AT&T, Intel, T-Mobile, Verizon, Microsoft, Nokia і BestBuy. За його словами, Apple планує скласти конкуренцію найбільшим американським операторам.

За словами фахівця, американська корпорація запропонує послуги стільникового зв'язку власникам iPhone і iPad.

У Apple вже є величезна база потенційних клієнтів, які можуть розплачуватися за сервіси за допомогою банківських карток, «прив'язаних» до iTunes.

За словами Вайті Блюштейн, слідом за Apple аналогічним чином буде діяти і Google. Однак в інтернет-гіганта немає настільки широкої роздрібної мережі салонів, досвіду обслуговування приватних клієнтів і такий екосистеми, як iTunes.

Враховуючи, як Патентне бюро США може затягувати процес затвердження та видачі патентів, до створення власних мереж Apple поки далеко. А от варіант з покупкою вже діючого мобільного оператора цілком доречний. Тільки ось тут у боротьбу за одноосібне право панувати можуть вступити і вже сформовані гіганти - AT&T і Verizon. !zn

Читайте також:

В Україні скасована плата за з'єднання у мобільному зв'язку

iPhone 5 буде представлений у червні

Програмне забезпечення Apple визнано найбільш вразливим

Apple обіцяє до кінця року випустити новий «революційний» продукт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі