Apple зробить MacBook Pro ще тоншим

Поділитися
© digit.ru
Новий 15-дюймовий ноутбук MacBook Pro буде значно тоншим від версії, що продається в даний час. Досягти цього вдасться завдяки тому, що новий пристрій буде позбавлено приводу для оптичних дисків.

Apple готується запустити виробництво нової моделі 15-дюймового ноутбука MacBook Pro, який оснащений екраном надвисокої роздільної здатності, інтерфейсом USB 3.0 і має тонкий корпус, позбавлений приводу для оптичних дисків.

Нова модель MacBook Pro проходить фінальні перевірки перед запуском у виробництво. Пристрій буде істотно відрізнятися від версії, що продається в даний час.

Актуальна модель MacBook Pro з екраном 15 дюймів має роздільну здатність 1440х900. Імовірно, оновлений ноутбук зможе відображати в кілька разів більше пікселів.

В останні два роки Apple модифікувала свої популярні мобільні пристрої iPhone і iPad, оснастивши їх екранами, що відображають у чотири рази більше пікселів, ніж попередні версії. Так, дисплей третього покоління планшета iPad при діагоналі 9,7 дюйма має роздільну здатність 2048 на 1536 пікселів.

Комп'ютери повинні отримати підтримку інтерфейсу USB 3.0, який поступово витісняє поширену другу версію цього стандарту для підключення периферійних пристроїв до ПК.

Інтерфейс USB 3.0 доповнить порти Thunderbolt, якими комп'ютери Apple оснащуються з минулого року. USB 3.0 і Thunderbolt забезпечують максимальну швидкість передачі даних на рівні 5 і 10 Гбіт/с відповідно.

Корпус ноутбуків буде схожий на той, що використовується в актуальних моделях, але його товщина значно зменшиться. Досягти цього вдасться, зокрема, завдяки відмові від приводу для оптичних дисків.

Нові MacBook Pro повинні отримати процесори Intel з мікроархітектурою Ivy Bridge, які виробляються за 22-нанометровим техпроцесом. !zn

Читайте також:

Apple представить нові моделі iPhone і iPad в серпні-вересні


Apple випустить повністю прозорий iPhone

Програмне забезпечення Apple визнано найбільш вразливим

Apple обіцяє до кінця року випустити новий «революційний» продукт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі