Apple повідомила про рекордний попит на новий iPhone

Поділитися
Смартфон iPhone 4S обійшов iPhone 4 за числом попередніх замовлень за першу добу. Про це повідомляється на сайті компанії Apple.

За даними компанії, за перші 24 години користувачі замовили більше мільйона апаратів. Попередній рекорд належав iPhone 4, що вийшов влітку 2010 року, і становив 600 тисяч апаратів за добу.

Блог Mashable також відзначає, що перша партія смартфонів, ймовірно, вже розпродана за попередніми замовленнями. За даними видання, 7 жовтня, коли стартував прийом попередніх замовлень, Apple обіцяла доставити iPhone 4S 14 жовтня. Наразі найраніший термін доставки називається 23 жовтня.

Роздрібні продажі смартфона в США, Австралії, Великобританії, Німеччині, Канаді, Франції та Японії стартують 14 жовтня. Щонайменше двоє шанувальників Apple вже зайняли чергу перед магазином Apple Store в Нью-Йорку, щоб купити апарат серед перших. Свої враження вони описують у блозі.

iPhone 4S і iPhone 4 мають однаковий корпус. Від попередньої моделі новий апарат відрізняється більш потужним процесором, оновленою ​​камерою, наявністю функції голосового керування Siri і об'ємом вбудованої пам'яті. У iPhone 4S максимальний об'єм пам'яті складає 64 гігабайти, а у iPhone 4 - 32 гігабайти.

Новий апарат був анонсований 4 жовтня. На наступний день після анонсу помер колишній глава Apple Стів Джобс. З посади гендиректора компанії він пішов за півтора місяці до смерті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі