Apple випустить скляний iPhone

Поділитися
© iarcade.ru
Компанія Apple має намір випустити повністю скляний iPhone. Однією з переваг такого портативного пристрою стане естетично приємний зовнішній вигляд, а також хороша передача сигналу.

Компанія Apple опублікувала нову заявку на отримання патенту, в якій описується портативний пристрій з корпусом, зробленим повністю зі скла.

Корпус такого роду може бути зроблено з «порожньої скляньої трубки» або двох шматків скла, з'єднаних разом. Матеріал подібного корпусу повинен мати можливість пропускати радіосигнали, тоді як сам пристрій буде герметичним і, як наслідок, водостійким.

На думку аналітиків, у майбутньому подібного роду корпусом можуть оснастити нову модель смартфона iPhone. Моделі iPhone 4 і 4S насправді не так далекі від цієї концепції - їхні корпуси вже складаються з двох шматків скла і сталевої рами.

Такого роду технологія виробництва смартфонів «повністю зі скла» може мати цілу низку очевидних недоліків, кажуть експерти.

Так, смартфон, зроблений зі скла, незважаючи на те, що це скло зазвичай є досить міцним, все одно може бути пошкоджений під час падіння. Окрім того, у пристрої iPhone є досить багато сенсорів, і деякі з них можуть погано працювати всередині прозорого скляного корпусу.

Фахівці Apple вже врахували можливість даної проблеми, зазначивши, що деякі частини скляного корпусу можна зробити непрозорими.

Що стосується основних переваг використання скляних корпусів у смартфонах, Apple також перераховує кілька факторів. Однією з причин, які змушують віддати перевагу склу, є те, що скло міцне, жорстке, прозоре і пропускає радіосигнали. Тому воно є відповідним матеріалом для корпусу електронного пристрою, призначеного для здійснення бездротового зв'язку.

Також скляний корпус може забезпечити портативному електронному пристрою унікальний, естетично приємний зовнішній вигляд. Безшовний корпус, на додаток до свого приємного зовнішнього вигляду, може забезпечити додаткові переваги у вигляді меншої кількості місць для забруднень і проникнення вологи. !zn

Читайте також:

Хакери зламали iPad 3 у перший день продажів

У Apple є 98 млрд доларів готівкою, що з ними робити, у компанії поки не знають

Названа ціна продажу нового iPhone 4S в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі