Apple випустить свій перший телевізор до кінця 2012 року

Поділитися
У четвертому кварталі поточного року компанія Apple має намір випустити телевізор під власним брендом. Новинка «яблучних» коштуватиме приблизно $1,25 тис.

Компанія Apple випустить телевізор під власним брендом, який буде називатися iPanel, в четвертому кварталі поточного року.

Раніше передбачалося, що цей пристрій надійде на ринок під назвою iTV. Проте за словами аналітика компанії Jefferies&Co Пітера Мізека, новий продукт стане універсальним мультимедійним центром, тому Apple віддасть перевагу більш загальній назві. Крім того, експерт зазначає, що права на торговий знак ITV належать однойменній британській телевізійній мережі, і це створило б додаткові труднощі.

Мізек вважає, що iPanel буде коштувати приблизно $1,25 тис. і продажі телевізора також підвищать інтерес до інших пристроїв Apple, оскільки познайомлять нових людей з екосистемою, що розвивається компанією.

Зараз у цій сфері Apple пропонує лише пристрій Apple TV, що підключається до телевізора і дозволяє дивитися фільми та серіали, куплені в інтернет-магазині iTunes Store. В четвертому календарному кварталі 2011 року Apple продала 1,4 млн цих пристроїв.

Восени минулого року приводом для нової хвилі чуток про те, що Apple веде розробку телевізора, послужила офіційна біографія засновника компанії Стіва Джобса, продажі якої стартували у жовтні. Автор книги, Волтер Айзексон, розповідає про бажання Джобса випустити пристрій, який змінить телебачення подібно до того, як iPod змінив індустрію звукозапису.

Згідно з однією з ідей Джобса, купивши фільм і почавши дивитися його на мобільному пристрої, користувачеві не потрібно здійснювати додаткові дії, щоб продовжити перегляд на великому екрані.

Як повідомлялося раніше, аналітики чекають, що акції Apple Corp. за найближчий рік можуть подорожчати до $1 тис. за штуку. Це відбудеться на тлі підтримки фінансових показників компанії продажами у Китаї і запуском нового пристрою для перегляду ТБ-програм. !zn

Читайте також:

iPhone 5 буде представлено у червні

Користувачі виявили перші недоліки iPad 3

Apple представить зменшену модель iPad

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі