Apple випустить свій перший телевізор

Поділитися
Корпорація Apple готується до випуску телевізора під власним брендом. Прототип пристрою вже зібраний, на ринок новинка може вийти у 2012 або 2013 році. Про це повідомив аналітик компанії Ticonderoga Securities Брайан Уайт.

За його словами, китайські технологічні партнери американської корпорації вже готові до початку виробництва телевізорів. При цьому, як стверджується, перші робочі зразки пристроїв були готові ще у вересні нинішнього року. Екран новинки, швидше за все, буде створено на основі рідких кристалів.

Телевізори від Apple будуть комп'ютерами на базі операційної системи iOS з інтегрованим «персональним асистентом» Siri (таким самим, який було реалізовано в iPhone 4S), що забезпечує голосове керування, і підтримкою відеозв'язку FaceTime. Вартість пристрою буде у два-три рази вищою, ніж в середньому у даному сегменті ринку.

Експерти повідомляють, що проектом займається Джефф Робін, «архітектор» мультимедійних програвачів «iPod» і музичного інтернет-магазину «iTunes». Це вказує на можливість поєднання у новинці Apple традиційного телемовлення з контентом віддалених баз даних при керуванні за допомогою голосових команд. Остання функція передбачена програмою «Siri», встановленою поки тільки на смартфонах «iPhone 4S», випущених на ринок 4 жовтня.

Нагадаємо, що Apple у даний час також випускає телевізійну приставку Apple TV, яка є програвачем, що дозволяє відтворювати потокове мультимедіа з Інтернету, а також локальних пристроїв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі