Asus презентувала чотири нові планшети

Поділитися
© solidcreative.ru
Компанія Asus анонсувала одразу чотири моделі планшетних комп'ютерів: Eee Pad MeMO, Eee Pad Transformer, Eee Pad Slider і Eee Slate EP121.
Компанія Asus анонсувала одразу чотири моделі планшетних комп'ютерів: Eee Pad MeMO, Eee Pad Transformer, Eee Pad Slider і Eee Slate EP121. Планшет Asus Eee Pad MeMO оснащений 7-дюймовим сенсорним екраном ємнісного типу. Він працює на базі мобільного процесора Qualcomm Snapdragon з тактовою частотою 1,2 ГГц під управлінням операційної системи Android 3.0 (Honeycomb). Планшет має можливість відтворювати HD-відео. Стилус, що входить до комплекту постачання, зручний для введення рукописного тексту. Вага планшета дорівнює 389 г. Його продаж мають розпочати в червні 2011 року. Вартість становитиме від 500 до 700 доларів США залежно від комплектації. Модель Asus Eee Pad Transformer оснащено 10,1-дюймовим сенсорним IPS-дисплеєм. Цей планшет можуть постачати з док-станцією, яка має повнорозмірну QWERTY-клавіатуру й посилену батарею, що підтримує до 16 годин автономної роботи. Новинка використовує мобільний процесор NVIDIA Tegra 2 й операційну систему Android 3.0. Вона також має до 1 Гб оперативної пам'яті, SSD-накопичувач ємністю до 64 Гб, порти міні-USB і міні-HDMI. Вартість планшета, залежно від комплектації, становитиме від 400 до 600 доларів США. Планшетний ПК Asus Eee Pad Slider також має 10,1-дюймовий сенсорний IPS-дисплей, процесор NVIDIA Tegra 2 і працює під управлінням Android 3.0. Він забезпечений висувною QWERTY-клавіатурою. Планшет укомплектували оперативною пам'яттю ємністю до 1 Гб, SSD-накопичувачем об'ємом від 16 Гб до 64 Гб, двома камерами (1,2 Мп і 5 Мп), портами міні-USB і міні-HDMI, кард-рідером і виходом для мікрофона й навушників . Продажі планшета Asus Eee Pad Slider мають стартувати в травні 2011 року. Його вартість становитиме від 500 до 800 доларів США. Нарешті четверта представлена модель, Asus Eee Slate EP121, оснащена 12,1-дюймовим мультисенсорним екраном і процесором Intel Core i5. Планшет використовує операційну систему Windows 7 Home Premium. Він отримав від 2 Гб до 4 Гб оперативної пам'яті, а також SSD-накопичувач ємністю 32 Гб або 64 Гб. Апарат підтримує різні способи введення - від пера Wacom Digitizer до Bluetooth-клавіатури, що входить до комплекту поставки. Вага планшета дорівнює 1,16 кг. Його продаж розпочнуть уже в січні поточного року. Вартість планшета становитиме від 1 000 до 1 100 доларів.

За матеріалами ТехноПортал

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі