Електронну читалку за 10 євро змусили працювати від двох батарейок рік

Поділитися
© golem.de
Німецька компанія - розробник електронних книг Txtr представила свій новий продукт, який обіцяє стати найбільш компактним і недорогим у своєму класі. Пристрій одержав назву Beagle, він може похвалитися 5-дюймовим екраном на електронному чорнилі з роздільною здатністю 800x600 пікселів, а також ультратонким 5-міліметровим корпусом при масі всього 128 грамів.

Німецька компанія Txtr на книжковому ярмарку у Франкфурті представила читалку Beagle, яка буде коштувати 9,9 євро, повідомляє голландський сайт eReaders.nl.

Читалка обладнана 5-дюймовим екраном на електронному чорнилі з роздільною здатністю 600 на 800 пікселів. Екран здатний відображати вісім відтінків сірого кольору. При товщині у п'ять міліметрів Beagle важить 128 грамів і маєу своєму розпорядженні чотири гігабайти внутрішньої пам'яті.

Beagle не здатний підключатися до стільникових мереж або мереж Wi-Fi, однак у пристрої є модуль Bluetooth. Це дозволяє користувачеві відправляти на читалку книги з комп'ютера, зі смартфона або з планшета.

Ще одна особливості німецької читалки - елементи живлення: Beagle працює від двох батарей типорозміру AAA. Вони поміщаються у "потовщення" в нижній частині пристрою. Міняти батарейки користувачеві доведеться рідше, ніж раз на рік, стверджує виробник.

Txtr назвала ціну пристроїв (9,9 євро), проте не уточнила, коли саме Beagle надійде у продаж. Відомо, що читалку можна буде купити в Європі. Компанія також розглядає можливість постачати пристрій в Азію і США.

Екрани на електронних чорнилі, які використовуються в більшості читалок, витрачають електроенергію тільки в момент оновлення зображення - зокрема, при гортанні сторінки. Завдяки цьому пристрою з такими екранами можуть працювати від батареї набагато довше, ніж пристрої з РК-екранами. !zn

Чітайет також:

Amazon презентував планшет, який зможе конкурувати з iPad

Продажі електронних книг в Європі за минулий рік зросли у два рази

Фільми в інтернеті в 2012 році стануть популярнішими за диски

Amazon відкриє бібліотеку електронних книг

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі