Facebook дозволить реєструватися дітям

Поділитися
© Александра Лепетухи / УНИАН
Соціальна мережа Facebook має намір найближчим часом дозволити дітям до 13 років реєстрацію на сайті під батьківським наглядом.

Найбільша соціальна мережа Facebook розробляє технологію прив'язки облікових записів дітей до акаунтів їхніх батьків.

Батькам може бути дозволено контролювати, кого їхні діти додають собі у друзі. Зараз реєстрацію дітей, яким ще не виповнилося 13 років, заборонено.

На Facebook зареєстровано 900 мільйонів користувачів, і дозвіл на реєстрацію дітям до 13 років може істотно підвищити цю цифру.

Прес-секретар Facebook відмовилася коментувати цю новину, але повідомила, що компанія постійно працює над впровадженням нових технологій. Вона також додала, що безпека дітей завжди мала для компанії величезну важливість.

Однією з головних причин, через які діти до 13 років не можуть зареєструватися на Facebook, є знущання однолітків, дитяча порнографія і тролінг.

Але багато аналітиків запитують про те, чи вирішує проблему проста заборона на реєстрацію для дітей. Згідно з опитуваннями, багато дітей, яким ще немає 13, все одно користуються Facebook, завищуючи свій вік при реєстрації.

У нещодавньому дослідженні, проведеному у США, було встановлено, що 72% батьків, які повідомили про те, що їхня дитина зареєстрована на Facebook, знали, що вона зробила це до досягнення 13 років.

У травні 2011 року у звіті Союзу споживачів США повідомлялося, що з 20 мільйонів активних користувачів Facebook 7,5 мільйона були молодше 13 років, і більше п'яти мільйонів були молодше 10 років. !zn

Читайте також:

В Україні більше половини батьків нічого не знають про проблеми своїх дітей, - опитування


Facebook змінить дизайн соцмережі

Facebook надасть користувачам «іменну» електронну пошту

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі