Facebook об'єднає базу з Instagram і відмовиться від думки користувачів

Поділитися
© stuffpoint.com
Facebook оголосив про низку нововведень. Найбільша соцмережа має намір об'єднати базу для користувальницьких даних з іншими належними їй сервісами.

Соціальна мережа Facebook вирішила скасувати систему користувальницького голосування з питань змін на сайті, а також об'єднати базу для користувача даних з нещодавно купленим фотосервісом Instagram та іншими підконтрольними їй сервісами.

Зокрема, Facebook відмовиться від процедури голосування з приводу того чи іншого нововведення, яка запускалася автоматично, якщо запис про нього отримував більше 7 тис. коментарів користувачів, повідомив віце-президент компанії Еліот Шрейдж.

- Facebook переводить весь трафік користувачів на шифрований протокол


Система, запущена ще у 2009 році, передбачала, що внесені розробниками пропозиції щодо зміни тих чи інших принципів роботи або формату мережі могли бути відхилені або модифіковані користувачами, якщо проти нововведення висловлювалася проста більшість (за умови, що в голосуванні взяло участь більше 30% користувачів мережі).

За словами Шрейджа, система була скасована, зокрема, через стрімке зростання кількості користувачів. У жовтні їхнє число перевалило за позначку в мільярд осіб.

Тепер замість голосування соцмережа пропонує ввести можливість поставити питання безпосередньо Еріку Ігану, головному щодо конфіденційності даних користувача в компанії. Періодично Іган буде проводити онлайн-конференції, де буде відповідати на коментарі користувачів.

Окрім того, Facebook вирішив змінити політику використання даних, щоб дозволити надсилання інформації про користувачів між самою соцмережею і належними їй сервісами.

Видання The Next Web і агентство Reuters припускають, що в першу чергу соцмережа хоче почати обмінюватися користувальницькими даними з фотосервісом Instagram, купленим у квітні 2012 року. !zn

Читайте також:

Facebook запускає сервіс відправки реальних подарунків

Google очолює десятку найпопулярніших в Україні сайтів, замикає - Facebook

Facebook припинить підтримку функції «Питання»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі