Facebook звинуватили у плагіаті

Поділитися
© newsru.co.i
Китайський веб-стартап стверджує, що запустив функцію Timeline (Хроніка) на сторінках свого проекту майже на 3,5 роки раніше за Facebook. Сама Facebook реалізувала функцію Timeline в 2011 році.

Китайська веб-компанія Cubic Network подає позов проти соціальної мережі Facebook, обвинувачуючи останню у крадіжці ідеї і реалізації функції Timeline (Хроніка), не так давно реалізованої у Facebook.

Як пише CyberSecurity, китайський веб-стартап був заснований чотири роки тому випускником Гарварду Сюном Ван Лі, який стверджує, що його компанія запустила функцію Timeline на сторінках свого проекту ще в лютому 2008 року, тобто майже на 3,5 роки раніше Facebook.

Як і на Facebook, у продукті Cubic Network, Хроніка дозволяє розташовувати фото і відео користувачів у хронологічному порядку.

Сама Facebook реалізувала функцію Timeline у 2011 році, презентувала її в кінці року на корпоративній конференції F8 у Сан-Франциско.

Список претензій Сюя Ван Лі до Facebook не вичерпується однією лише заявою про Хроніку, китайський бізнесмен каже, що й сам логотип Facebook "надто схожий" на логотип Cubic Network. Також він говорить, що у Cubic Networks центр досліджень і розробок з 2006 року називається саме F8. !zn

Читайте також:

Facebook буде повністю видаляти фото користувачів через 30 днів

Користувачі Facebook найбільш цинічні і агресивні, «ВКонтакте» - частіше матюкаються

Цукерберг будує для персоналу Facebook закрите містечко

Користувачі Facebook зможуть інформувати друзів про вагітність

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі