ФБР розслідує витік інформації про кібератаку на ядерні об'єкти Ірану

Поділитися
© vladmou.ru
Окрім витоку інформації про безпосередній наказ Обами почати кібератаку на ядерні об'єкти Ірану ФБР розслідує ще одну подібну втрату даних.

Спецслужби США почали розслідування витоку інформації, в результаті якого стало відомо про причетність уряду країни до кібератаки на ядерні об'єкти Ірану, повідомляє The Wall Street Journal.

Минулого тижня The New York Times оприлюднила витяги з книги Девіда Сенгера «Протистояти і приховувати: таємні війни Обами і несподіване використання американської сили». Автор видання, посилаючись на джерела в уряді, повідомляє про проведення спецоперації «Олімпійські ігри», в ході якої уряд США ініціював кібератаки на ядерні об'єкти Ірану. У книзі, зокрема, йдеться про те, що США сприяли впровадженню у комп'ютерні системи країн Близького Сходу складного вірусу Stuxnet, а також проводили масштабні акції кібершпіонажу за іранськими вченими.

Як повідомляє The Wall Street Journal, Федеральне бюро розслідувань країни почало розслідування за фактом виявлення витоку таємної інформації. Окрім того начальник відомства Роберт Мюллер заявив, що в даний час спецслужба розслідує ще одну подібну втрату даних. !zn

Читайте також:

Вірус Stuxnet атакував ядерні об'єкти Ірану за наказом Обами

«Лабораторія Касперського» виявила найскладніший вірус

Виявлено комп'ютерний вірус, що загрожує всьому світу

Президент Ірану визнав, що вірус Stuxnet завдав шкоди ядерній програмі країни

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі