General Motors відкличе півмільйона Chevrolet Cruze через ризик загоряння

Поділитися
© auto-testy.com
Компанія General Motors має намір відкликати 475,4 тисячі седанів Chevrolet Cruze, зібраних на американському заводі в Огайо, через ризик загоряння двигуна.

Інженери компанії General Motors виявили, що у відсіку двигуна автомобілів скупчуються легкозаймисті рідини, і для усунення несправності необхідно замінити нижню частину картера двигуна.

Перевірці підлягають всі автомобілі, вироблені на заводі в Огайо з вересня 2010 року по травень 2012 року: 413,4 тисячі Chevrolet Cruze були продані у США, 61,2 тисячі - в Канаді, ще 701 автомобіль - в Ізраїлі.

У прес-службі General Motors вважають, що несправність може бути виявлена на приблизно 10 тисячах Chevrolet Cruze, експортованих до Австралії. Рішення про їхню перевірку може бути прийнято найближчим часом.

Власників Chevrolet Cruze повідомлять про необхідність здати автомобіль на доопрацювання, починаючи з 11 липня. Заміна нижньої частини картера двигуна триватиме близько півгодини і буде проводитися безкоштовно в офіційних дилерів.

У квітні Ford Motor Co оголосив про відкликання понад 140 тисяч автомобілів Ford Focus через можливі проблеми склоочисника лобового скла з боку водія. !zn

Читайте також:

Toyota відкликає більше 2 мільйонів машин у США


Porshe відкликає 100 000 Cayenne - у них можуть випасти фари

BMW відкликає понад мільйон машин через дефект акумулятора

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі