Глава американської розвідки виступить на конференції хакерів

Поділитися
© РИА "Новости"
Офіційні особи та представники служб безпеки США відвідують Defcon не вперше, однак Александер стане найбільш високопоставленим чиновником, які коли-небудь брали участь у конференції.

Керівник Агентства національної безпеки США Кіт Александер виступить на хакерській конференції Defcon, яка пройде в Лас-Вегасі з 26 по 29 липня.

Тема виступу Александера не розкривається. "Ми покажемо йому конференцію", - заявив організатор Defcon Джефф Мосс. Він заявив, що очікує невдоволення хакерів через запрошення директора Агентства національної безпеки на захід, однак зазначив, що домагався цього протягом десяти років.

Офіційні особи та представники служб безпеки США відвідують Defcon не вперше, однак Александер стане найбільш високопоставленим чиновником, які коли-небудь брали участь у конференції.

Defcon проводиться щорічно з 1992 року і є відкритим для публіки заходом. У рамках конференції проводяться лекції, хакерські змагання та круглі столи на тему комп'ютерної безпеки. Мосс з 2009 року є членом консультаційної ради міністерства внутрішньої безпеки США. !zn

Читайте також:

У чотирьох країнах заарештовано 25 активістів Anonymous. У відповідь хакери зламали сайт Інтерполу

Хакери зламали iPad 3 у перший день продажів

Україну названа раєм для хакерів

ФБР заарештувало лідерів хакерського угруповання LulzSec

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі