Google додав у свої карти перші підводні панорами (ВІДЕО)

Поділитися
© Anton Golubev/Reuters
Компанія Google об'єдналася з науковою експедицією Catlin Seaview Survey, яка займається дослідженням стану коралових рифів. Команда вчених використовує спеціальну підводну камеру, яка інтегрована з сервісом Google Maps. Таким чином, якщо користувач зайде в онлайн-галерею Google Street View, то відразу зможе почати занурення.

Google додав у свої карти перші підводні панорамні зображення. На них показано шість океанських рифів живих коралів. Про це повідомляє компанія у своєму офіційному блозі.

Починаючи з сьогоднішнього дня можна не тільки візуально досліджувати рифи, але і дізнатися більше про кожен із них за допомогою сайту World Wonders Project.

Google створив сервіс у співпраці з науковою експедицією Catlin Seaview Survey, яка проводить великі наукові дослідження коралових рифів у світі. Результати їхніх досліджень передаються через підводну камеру, інтегровану з Google Maps.


Нагадаємо, компанія Apple відмовилася від використання вбудованого клієнта Google Maps в iOS 6.0. Вона замінила його на картографічне рішення голландського виробника навігаторів і цифрових карт TomTom.

Для Google вилучення зі стандартного пакета iOS означає падіння рекламної виручки від карт, а також недоотримання статистики щодо використання її софта на рівні операційної системи. Тому компанія вже зараз намагається зробити її картографічний продукт більш привабливим, щоб майбутні власники iPhone 5 як і раніше застосовували в роботі нинішнє рішення. !zn

Читайте також:

Google показала зміни ландшафту Землі за 40 років (відео)

Google допоможе боротися з наркокартелями, відмиванням грошей та торгівлею людьми

Google відхилила прохання влади США про видалення скандального фільму про пророка Мухаммеда

На Google Maps позначать місця у Великобританії, охоплені безладами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі