Google+ дозволила використовувати псевдоніми

Поділитися
Мережа Google+ пішла назустріч користувачам із країн з репресивними режимами, дозволивши використовувати псевдоніми.

Через півроку після запуску соціальна мережа Google+ дозволила користувачам створювати акаунти, використовуючи псевдоніми.

Торік за примусове розголошення імен і прізвищ користувачів Google критикували Electronic Frontier Foundation і низка неурядових організацій, які стверджували, що використання псевдоніма - це один із проявів свободи самовираження для людей, які говорять про різні суперечливі теми або проживають у країнах з репресивними урядовими режимами.

У понеділок, 23 січня, віце-президент Google Бредлі Хоровіц повідомив, що можливість використання нікнеймів буде повністю реалізована протягом цього тижня. Згідно з прийнятими у компанії новими правилами, новий користувач сам може вирішувати, як саме представлятися іншим учасникам Google+. Також компанія реалізує можливість, яка дозволить перейти на використання псевдонімів і користувачам, які раніше зареєструвалися в мережі, але досі могли використовувати тільки реальні імена та прізвища.

Хоровіц каже, що компанія також внесла відповідні зміни в політику безпеки та правила використання Google+. Також Хоровіц визнав, що Google отримала «дійсно багато» скарг від користувачів, що критикували соціальну мережу за неможливість використовувати псевдоніми.

У Google говорять, що одночасно з реалізацією плану з використання псевдонімів, компанія реалізує і низку інших можливостей, пов'язаних з анонімністю користувачів, а також кілька нових функціональних опцій. !zn

Читайте також

Кремль досліджує інтереси користувачів Facebook і Twitter

Facebook в Ірані оголосили гріхом

П'яту частину часу в інтернеті користувачі проводять у соціальних мережах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі