Google збільшив премію за інформацію про вразливість у продуктах до 20 тис. доларів

Поділитися
Програма фінансового заохочення була реалізована Google в 2010 році і відтоді інтернет-компанія виплатила незалежним ІТ-дослідникам близько 460 тис. доларів. Всього винагороди отримали близько 200 осіб.

У Google повідомили, що збільшують розміри фінансової винагороди незалежним розробникам, які виявили серйозні баги у програмах і сервісах Google, до 20 тис. доларів.

Як розповіли у Google Security Team, компанія буде платити 20 тис. доларів за інформацію про критично небезпечні баги у продуктах, що вже використовуються. Також в інтернет-компанії заявили, що будуть платити по 10 тис. доларів за відомості про SQL-ін'єкції щодо сервісів Google. Раніше максимальний бонус з цієї категорії становив трохи більше 3,1 тис. доларів за баг.

У блозі компанії йдеться, що нова система винагород повинна простимулювати розробників активніше відшукувати вразливості і всім разом працювати над створенням більш безпечних продуктів та інтернет-сервісів.

Програма фінансового заохочення була реалізована Google у 2010 році і відтоді інтернет-компанія виплатила незалежним ІТ-дослідникам близько 460 тис. доларів. Всього винагороди отримали близько 200 осіб. !zn

Читайте також:

Google запустив онлайн-сервіс для зберігання файлів

Засновник Яндекса звинуватив Google у витісненні конкурентів

Засновник Google Сергій Брін вважає Facebook і Apple небезпечними для відкритого інтернету

Google створив комп'ютеризовані окуляри, які замінять смартфони (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі