Google закриває п'ять своїх сервісів

Поділитися
Google проводить чергову «чистку», відключаючи неактуальні сервіси. З 1 листопада 2013 року буде відключено iGoogle, також закрито буде відеосервіс Google Video.

Корпорація Google закриє п'ять проектів у рамках традиційних «чисток», які проводяться раз на кілька місяців з вересня 2011 року.

З 1 листопада 2013 року буде відключена iGoogle - «модифікована» головна сторінка пошукача, що дозволяє встановлювати «гаджети» за вибором користувача. Це можуть бути блоки з погодою, часом, закладками тощо. iGoogle був запущений в 2005 році.

Крім того, закриття чекає і на відеосервіс Google Video, до травня 2009 року дозволяв завантажувати власні відеоролики. Після 20 серпня всі користувальницькі відео будуть переміщені в їхні акаунти на YouTube.

Найближчим часом буде припинена робота корпоративного пошукового сервісу Google Mini, представленого у 2005 році, пошукової програми для мобільної платформи Symbian і надбудови для сайтів Google Talk Сhatback.

Google регулярно проводить «чистки», відключаючи неактуальні, на думку корпорації, сервіси. Так, у січні було оголошено про закриття онлайн-фоторедактора Picnik, а у жовтні 2011 року - соціальних сервісів Buzz і Jaiku. !zn

Читайте також:

Google представив «окуляри майбутнього» (відео)

Створено комп'ютер, що розпізнає брехню за рухом очей

LG починає випуск гнучких екранів


Google показала, як подорожує електронний лист (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі